Rólam

Szia Bérczi Kriszti vagyok

3 kisgyermek édesanyja. Szakmai végzettségeimet tekintve gyermek és ifjúsági coach, preventor, újrahangolás konzulens.

Gyermekkorom óta életem része a művészet, mindig is szerettem rajzolni, alkotni. A rajzolás, alkotás segített kilépni az egyre gyorsuló, rohanó világból, és belépni egy békésebb csendesebb, nyugodtabb világba.
Később az egyetem után az én életem is felgyorsult férjhez mentem és gyermekeim születtek, így a rajzolás és kreatívkodásra fordított idő sajnos csökkent.

Miután elváltam és egyedül maradtam a három kisgyermekemmel, egyre jobban a gyermekeim lelki világára fókuszáltam. Mindennapjaink része lettek a különböző viselkedési problémák: a hisztik, a dührohamok, a szorongás és még folytathatnám. Figyeltem őket és igyekeztem mindent megtenni, hogy a lehető legkevésbé sérüljenek.
Majd falakba ütköztem, úgy éreztem ennél több kell. Többet kell megtudnom a gyermekeimről és magamról, hogy segíteni tudjak Nekik. Ekkor találkoztam a gyermek és ifjúsági preventor képzéssel, elindultam az Önfejlesztés és Önképzés útján és a segítő, támogató hivatást választottam.

Ezzel párhuzamosan elérkeztem oda, hogy nehéz volt lelkileg megküzdeni a mindennapi problémákkal, nehéz helyzetekkel, különösen azután, hogy elvesztettem Édesanyámat. Ekkor fordultam vissza újból a művészet felé, az art coachinghoz. Mint sok szülőnek nekem sem volt sok időm a hétköznapokban, amit rajzolással, alkotással tölthettem, így olyan technikát kerestem, amit a mindennapokban is tudok használni. Ami bármikor abbahagyható, amit akkor is tudok csinálni, ha csak maximum fél órám van. Ekkor találkoztam a pontozó technikával, mely mára már a mindennapjaim részévé vált. Különböző képeket, bögréket egyedi ajándékokat készítek. Eleinte csak a családtagoknak készítettem ajándékba majd elkezdtem megrendelésre is dolgozni és dolgozom a mai napig.

Alkotás és pontozás iránt érzett szenvedélyem lányomra is átragadt. Ezen keresztül is próbálunk több minőségi időt együtt tölteni, mellyel kapcsolatunk is fejlődik, erősödik, így könnyebben megküzdünk a mindennapi nehézségekkel.

Folyamatosan fejlesztem és képzem magamat különböző tréningekkel, workshopokkal, könyvekkel mind a coaching mind pedig a művészet területén. Kíváncsiságom határtalan.

Ha úgy érzed gyermeked nehezen küzd meg a mindennapos stresszel és szeretnéd, hogy megtalálja a szellemi-lelki egyensúlyát, gyertek és tartsatok Velem.
Ha nálatok is problémát okoz a dühroham, hiszti, szorongás, önbizalomhiány és gyermeked szereti a kreatív dolgokat, gyere és ismerd meg a módszereimet, amivel tudok nektek segíteni, hogy gyermeked meg tudjon küzdeni a mindennapos stresszel és megtalálja a lelki egyensúlyát.

Szülő gyermek kapcsolat javítása, erősítése minőségi idővel